fbpx

Onze filosofie & waarden

We kiezen zeer bewust voor het gamma van C/O Gerd afkomstig van het stadje Jokkmokk, een van Europa’s laatste stukjes ongerepte natuur: Zweeds Lapland.

C/O Gerd staat voor biologisch natuurlijke verzorging en brengt een luxueus gamma van verzorgingsproducten voor het gezicht, het gelaat, wellness en spa, massage, …
C/O Gerd gebruikt gecertificeerde natuurlijke ingrediënten.

  • Biologische plantaardige oliën die essentiële vetzuren bevatten die de huid ten goede komen
  • Biologisch essentiële oliën van de hoogste kwaliteit

Centraal in het gamma staan de locale “Artic Berries”: Blueberry, Cloudberry en Lingonberry

Door de 24 uur zomerzon aan de poolcirkel bevatten deze lokale bessen een maximum aan vitamines en mineralen. De bessen zijn rijke bronnen van natuurlijke tocopherol (vitamine E) en natuurlijke antioxidanten.

Alle ingrediënten zijn puur, rauwe ‘eetbare’ingrediënten waardoor de huid blijft ademen.

De koud geperste oliën zijn een weldaad voor de huid en laten je huid ademen. Door hun evenwichtige en zorgvuldige samenstelling worden de oliën gemakkelijk door de huid geabsorbeerd en kunnen ze ook perfect gebruikt worden voor de verzorging van het gezicht. Zonder de huid te belasten, zorgen ze voor een aangepaste bescherming. Na douche of bad, als de poriën van de huid nog open zijn, zorgen enkele druppels body-olie voor een maximale hydratatie. Blikvanger van de collectie is de massage-olie die ontwikkeld werd door en voor massage therapeuten.

Organic & wild grown

No animal testing

100% recyclable

We care about our community

Made with love

Attention to detail

  • c/o Gerd gebruikt nooit parabenen, minerale oliën en schadelijke synthetische stoffen.
  • De producten werden niet getest op dieren.
  • De collectie is volledig geschikt voor vegetariërs.

C/O Gerd is genoemd naar een beeldschone mythologische reuzin die in verband wordt gebracht met het prachtige noorderlicht. Gerd is tevens de naam van de moeder van oprichters en staat symbool voor liefde, veiligheid en zuiverheid.

Ik hoop je met deze webshop te inspireren, motiveren en opnieuw te laten genieten, net zoals ik ontdekt heb.  Veel plezier en genot alvast met onze producten 💜