fbpx

De brug tussen dromen en doen is je Mindset!

Ik hoor regelmatig mensen zeggen dat het realiseren van dromen of doelen enkel is weggelegd voor de “happy few” of een klein aantal geluksvogels die geboren zijn voor het geluk.

Ik heb ontdekt dat het niet klopt …
De vraag waar ik in veel coachingssessie mee van start ga is: wat wil je écht bereiken? Want hoe kan je focus leggen op je doel als je niet weet in welke richting je wil uitgaan? Voor je een plan kan opmaken heb je een doel nodig. Daar wringt het schoen vaak … je durft niet meer dromen en geraakt niet van start omdat je in een vastgeroeste, soms negatieve mindset zit.

Vandaar pak ik direct de kern van de zaak aan in deze inspiratiesessies rond positieve mindset!
Wil je het weten? Ik zal het je vertellen!

Sneller en makkelijker je droom bereiken dankzij concrete oefeningen en tips

Wat werken met inspiratiekaarten jou brengt?

Ik geloof dat “succes geen toeval is maar een bewuste keuze!”. In de inspiratiesessies die ik maakte ga je in 5 stappen je droom realiseren. Je droomjob, meer energie, meer evenwicht, een gezonder leven, … het ligt allemaal binnen jouw handbereik.

Om jouw doelen te visualiseren, wat een belangrijk onderdeel is in het realiseren van je droom, heb ik een toolbox gemaakt. Een toolbox met 38 full color mindsetkaarten.

Je kan de inspiratiekaarten zien als een tool die je ondersteunt en herinnert aan het thema waaraan je wil werken. Het meeste resultaat bereik je als je een of meerdere inspiratiekaarten inzet om je intenties, dromen en doelen kracht bij te zetten.

Ik leg het uiteraard uitvoerig uit in de video’s, die je op je eigen tempo kan bekijken.

Dit is wat klanten mij schrijven over mijn online inspiratie video’s

Het was een echte eye-opener dat het aanpakken van mijn manier van denken zo een impact had op wat ik wou bereiken. Ik had direct een focus en dat allemaal op mijn eigen tempo vanuit mijn zetel. Zalig!

Peggy legt het stapsgewijs uit en op zo een inspirerende manier dat ik er instant gelukkig van werd. Zeker in deze turbulente tijden zijn deze video’s een must-have voor iedereen!

Ik was zo verrast met de magnifieke droombox kaarten die ik per post ontving. Ze inspireren me iedere dag en houden me op het juiste pad van positief denken & focus. De oefeningen van de video’s doe ik nog elke dag…Thanks Peggy!

€ 65

Online training Focus@Dream

  • Ontdek op je eigen tempo in 5 video’s hoe je jouw droom realiseert
  • Hoe geraak je in een positieve mindset
  • Ontdek wat je écht wilt bereiken
  • Leer focus leggen op je doel
  • Leer visualiseren
  • Boordevol tips en praktische oefeningen
  • Inclusief “ Visualiseer je droom “ met 38 full color mindset kaarten(!)(t.w.v. 28€)in een box
  • Veilig betalen met Bancontact